Trines matblogg suppe

Supper er ikke lengre det det engang var, når du først har begynt å lage det fra bunnen av. Det kan jeg også lese ut fra leserstatistikken på bloggen, hvor suppeoppskriftene er blant de mest populære middagsoppskriftene. Da jeg ble spurt om jeg ville være med i God Morgen Norge og lage mat med Wenche mandag . I dag kan jeg friste med en smakfull og enkel suppe , som kan varieres etter “man tager hva man haver-prinsippet”.

Denne suppen er et forsøk på en kjapp og enkel hverdagsvariant av den smakfulle suppen “Tom kha gai”.

Trines matblogg thaisuppe med kylling og red curry. Vurdering (stemme). En suppe som passer like godt til hverdags som til fest. Indisk kyllingsuppe med eple, ingefær og chili. For fremgangsmåte til oppskriften, følg denne linken til Trines Matblogg.

Kokebokforfatter og matblogger Trine får ofte tilbakemelding av leserne at de har byttet ut Toro med Trinemat. Suppene hennes er nemlig enkle nok til å erstatte posesuppene – ikke minst smaker de bedre når de er tilberedt fra bunnen av.

En fyldig og god tomatsuppe. Trine Sandberg – Trines Matblogg – er en av Norges mest populære matbloggere. En varmende og smakfull fiskesuppe med torsk, reker, rotgrønnsaker og tomat, og som toppes med en deilig urteolje. En kjapp, enkel og smakfull rett som du både kan . Gresskarkjøttet får en mild og søtlig smak når det kokes eller bakes. Lise Finckenhagen tilsetter litt sterke smaker og syrlighet til suppen.

Thaisuppe med torsk og reker à la Trinesmatblogg. Frisk og fin suppe til lunsj eller middag. Bli abonnent i dag og få tilgang til denne artikkelen: Hei! Kremet spinatsuppe med laks.

Mitt forhold til spinatsuppe fikk en noe humpete start. Uten å gå i for mange avslørende detaljer, så kan jeg innrømme at jeg ikke var helt i toppform den dagen jeg ble introdusert for den grønne suppa. Jeg var rett og slett fryktelig fyllesyk, og det som lå i tallerkenen var sørgelig . Hvis jeg noen gang skulle være så uheldig at jeg blir tryllet om til et gresskar, da håper jeg virkelig at jeg blir et flaskegresskar.

Hvem vil vel være et kulerundt kjempegresskar?

Dessuten heter flaskegresskar noe så herlig som butternut squash på engelsk, og med et slik navn må . Desember har sust avgårde innhyllet i en støvsky av kakebaking, til-og-fra-lapper , julebord og hold in-strømpebukser. Det har ikke vært mye tid til å tenke på, og langt mindre tid til å gjennomføre, årets siste suppekjøkken. Men jeg har hele tiden hatt en plan: Inspirert av den fulleste hovmesteren på TV, og . Siden jeg ikke har erfaring med tomatsuppe hentet jeg inspirasjon fra Trines Matblogg ). MUTTI hermetiserte tomater, chilli, sjalottløk, hvitløk, kraft, tomatpurè. MUTTI har både hermetiserte tomater som er knust, men også hele cherry tomater.

Bruker du de hele kan suppen koke . Jeg blir inspirert av, men og litt irritert på Eivind Hellstrøm. Han gnåler om dette fra bunnen greiene hele tiden og gjør noe med både samvittigheten og matlagingen min. Jeg VET ting bør lages fra bunnen, men jeg utfordrer Hellstrøm å gjennomføre dette med to aktive barn i en travel hverdag!