Mariusgenser med traktor mønster oppskrift

Strikk mønster etter diagram A. Vanskelighetsgra Middels. Veiledende pinner, Pinne nr 3½. Hver dag legger vi ut tips om en gratis strikkeoppskrift.

Noen ganger er det en ny oppskrift , andre ganger kan det være en oppskrift som fortjener å tas fram igjen. Oppskriften kan kjøpes uten garn.

Finn og lagre ideer om Traktor mønster strikking på Pinterest. Se flere ideer om Traktor , Mønster I strikking og Mønster. Bilderesultat for mariusgenser med traktor oppskrift.

This Pin was discovered by Astrid Johanne. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Så har jeg fått strikket en voksen mariusgenser. Det gikk egentlig ganske radig. Fjernet hele stjerna og putta inn traktor mønster i stede.

Lille gutten min prøver.

Kjempestilig 🙂 Antar den falt i smak 🙂 Har lagret lenke til mønsteret ditt, så blir det traktor neste gang jeg skal strikke til pjokk :D. Mønsteret finner dere i Mariusheftet: Tema barn-voksen-interiør og jeg har brukt oppskrift nr. Siden jeg har strikket originalen så. Resten av mønsteret er . Jeg fant en gratis oppskrift fra Sandnesgarn som jeg tok utgangspunkt i. Allerede første gang jeg så Marius traktorgenseren visste jeg at jeg måtte strikke den. Jeg ble litt usikker når jeg kom til mønsteret på ermene, for hvis jeg hadde fortsatt å strikke den vrang hadde den blitt gjemt.

Her kan du laste ned å skrive ut gratis strikkeoppskrifter som jeg har laget. Disse kan strikkes når det måtte passe, men rettighetene tilhører EMS Design, og oppskriftene kan derfor ikke brukes kommersielt uten skriftlig samtykke. Jeg bruker for det aller meste garn som finnes hos knitting.

Med Moods-inspirert rosa traktor og greier, strikket etter et Mariusmønster. Genseren står det oppskrift på i den etter hvert så berømte Mariusboka, men den har den de velkjente X-ene altså, ikke traktor ;). I mønsteret er det foreslått Sandnes Mini Duett eller Sisu. Har kjøpt mønster og strikker samme genser til lillegutt Han er helt vill etter traktorer. Lurte bare på når du strikker i et annet garn, bruker du samme maskeantall og samme størrelse på pinne som i oppskriften ? Jeg har delt en del oppskrifter til strikkemaskiner på denne bloggen.

Blant annet har jeg hatt. Godkjenning for salg av plagg med mariusmønster. Helt siden jeg strikket mariusgenser til min mann, har jeg tenkt på å strikke en matchende mariuslue.

Jeg har likevel tillatt meg å leke litt med det tradisjonelle mønsteret. Marius- mønsteret er opphavsrettbeskyttet. Gutten min er år så jeg har regner om litt så strikket jeg i år, den er forsatt litt stor så sparer vi gensern til neste vinter. Traktorgenser er gratis oppskrift fra SandnesGarn som du finne HER.

Noen som vet hvor jeg kan få tak i oppskrifter til det? Jeg har så lyst å strikke meg en moods of Norway genser. Superwash sport, Vestlandsgarn.

Størrelse: Barn, Plagg: Genser, Stikkord: Mønsterstrikk , Genser. Jeg vil ha en enkel genser med en lastebil, traktor. Hei, jeg leiter etter oppskriften på barne genser med traktor motiv. Mariusgenser med traktor ,men det er ikke den .