Her kommer gråtass

Gråtass kommer ned fra låven. Det har kommet et merkelig kort til ham i posten og både Gamlefar, Goggen. Som han synger dagen lang. Mens han svinger hit og dit. Mellom plank og hønseskit.

Han har svære traktorhjul.

Og et eget traktorskjul. Grå i lakken snill og glad. Den beste kompis du kan ha. Rundt om kring på gården. Fra morgen og til kveld.

Featured on Alle Våre Barnesanger 3 . Mamma har tatt flere bilder også, hvis dere vil se. Discover song lyrics from your favorite artists and albums on Shazam!

Play along with guitar, ukulele, or piano with interactive chords and diagrams. Includes transpose , capo hints, changing speed and much more. Deler av sangen går sånn her. Noen som kan hjelpe meg? Vår lille gråtass (plystre).

Her kommer gråtass ( plystre). Jeg kommer fra stiannorway. Maren Løvrød месяцев назад. En gårdskomedie om vennskap – med verdens mest berømte traktor! Complete your Various collection.

Gleder meg veldig til å se reaksjonen på genseren, han eeelsker traktorer. Hei, hei, det er en nydelig dag 02. Skraphandlerne kommer 05. Når gamlefar forteller 06. Alt du trenger å gjøre er å fortelle oss hvem du mener fortjener den.

Da eg var hjemme en tur i forrige uke ble eg med på en kveldstur i passasjersetet i traktoren til pappa. For meg er dette den perfekte konsert og det perfekte . Hvis Dine Ører Henger Ned.

Dette er en Valmet og det kommer godt fram på bildene, ellers kunne jeg brukt både Zetor’n (den er rød!) og Massey Ferguson-sangen. DEN BESTE TRAKTOR N SOM VI KJENNER! Her sender vi smågrisene inn i enden av lokalet, og så kommer de ut igjen som ferdige pølser. Det tok ti og det var en del frustrasjon ute og gikk, men resultatet ble ikke så aller værst (om jeg så må si det selv). Endelig har jeg laget min første genser!

Men det var litt rotete å ha farger på pinnene samtidig! Men gullet er fornøy og da er mammen .