Brahma høns til salgs

GOD JUL og GODT NYTT ÅR til alle hønseeiere. Ta kontakt hvis du er interessert! Fra Brahmaklekkingen i fjor har jeg spart noen spettete høner så nå har jeg høner i gull svartbandet, gull blåbandet og spettet.

I fjor vår skaffet jeg meg også to . De ruger gjerne og tar godt vare på kyllingene sine. De er snille og blir lett tamme , hanen galer som oftest veldig dypt hvilket gjør at lyden ikke bærer så langt.

Klekket juni, og hønene er verpeklare. Pris 50- samlet eller 250. Unghønene er nå solgt, men jeg har fortsatt den unge hanen og en år gammel høne tilsalgs.

Pris: 10- pr stk for usorterte kyllinger. Disse er kjønnssorterte. Den er godlynt, men kan virke litt treg og langsom. De er trivelige og blir sjelden aggressive.

Selger 2haner av dverg brahma begge er på Forus på lands utstillingen denne helga kan og selges med høner.

Vi har nå 1høner til salgs fra Finn. Kan også tenke meg å kjøpe andre renraset høner men det må være av stor rase. Noen som Australops og R. Ingen kriterier på rase, men vil helst unngå ruge egg da jeg har en samboer som ikke vil ha hane.

Har to ruge høner og en toppende hollender. Jeg tenker meg brahma stor kochin eller maran welsumer faverollesVi vil gjerne ha det til sommeren da skal vi mest sansynelig bygge på boden ute og. Jeg har også en lille 1. En side for interreserte fugle eiere, som ønsker eventuelt å selge egg fuler. Faverolle høne , laksefarget. De er alle dverger og ca.

Tre dverg Silke kyllinger for salg , født 24. Brahma -blandinger i dværg, med fodbefjedring. Smukke brahma -blandinger, 0. Mangler du smukke havehøns ? Hei Jeg ønsker å kjøpe vaktel rugeegg.

Skrevet av Guro Letting, 12. Skal slutte med hønsehold så da er det fjørfe som skal vekk.

Her kan dere avertere høns , kyllinger, svømmefugl, egg, m. Har du brahma kyllinger til . Her på Hønsegården holder jeg forskellige racer og har altid høns til salg. Det er primært havehøns , som har min interesse. Mine høns får en varieret kost i form af forskellige slags korn, knækket majs, tilskudsfoder og masser af grønt.