Hvam vgs hest

Heste- og hovslagerlinja ved skolen. Maren Olsen Moshølen, Cecilie. Det vil blant annet bli undervisning i sprang,. Velkommen til undervisning i ridehallen! Det arrangeres rideleir på Hvam i uke (28.juni-3.juli).

Ta med egen hest eller lån en skolehest.

Innlosjering på skolens internat. Du lærer om foring, stell og håndtering av mange ulike dyreslag. Du får praksis med ku, gris, sau, være i stall og ridehall med hest , og drive dagkennel for hund. Ved å delta i det daglige arbeidet med dyrene, lærer du hvordan vi legger til rette for god dyrevelferd. For å gå dyrefag på Hvam må du søke Vg1 . Du kan velge å ha med egen hest , eller å låne en av våre flotte skolehester.

Vi tilbyr godt skolerte hester og ponnier i flere størrelser og fasonger. Oppstalling av egen hest er uten ekstra kostna men eget fôr må medbringes. Det er mulighet for oppstalling av egne hester.

Deltakere fra Kjelle og Hvam Fylkesmesterskapet ble arrangert av Hvam vgs , . Jeg vet det varierer, men sånn cirka? Ja, nå har jeg falt for en skole som er i Akershus. Du må være logget inn for å . Jeg er så ille lei vanlig skole nå, så jeg har sååå lyst til å gå på en skole der jeg kan drive med noe jeg interesserer meg for. Dette året kalles også for første året på hest og hovslager, men er egentlig mest basert på allsidig naturbruk og allsidig hestesport. VGgikk jeg på Hvam Videregående skole i Nes i Akershus.

Det er en veldig koselig og bra skole med idrettsfag, medier og kommunikasjon og naturbruk som studieretninger. Litt info om VGS med hest. Veldig mange jenter drømmer om å gå på vgs med hest (også kjent som hestelinja). Jeg har gått det et år nå, og tenkte å fortelle litt om det og legge ut noen bilder fra Hvam vgs ,som var der jeg gikk.

Hvam vgs og budsjett til hest. Skole hesten JOE blir selet opp. Jeg har nesten klart og overtale mamma til at jeg kan kjøpe alex, men jeg må sette opp et budsjett for hvor mye det kommer til og koste og ha hun altså utgifter og inntekter. Jeg har tenkt til og ha fôrrytter to ganger i uka med 115kr gangen, men siden jeg også kanskje skal begynne på Hvam så . Nye utdanningsprogrammer som idrettsfag, medier og kommunikasjon og avdeling for tilrettelagt . Kvalifikasjoner: Fagbrev eller tilsvarender realkompetanse.

Gode ferdigheter innen kjøring og ridning.

Elever fra Medier og kommunikasjon (3KM) har oppsummert årets arrangement. På VgNaturbruk gis det tilbud om fordypning i dyrefag, hestefag, anleggsgartnerfag, eller allsidig landbruk. Hvam videregående skole er landets største innenfor utdanningsprogrammet Naturbruk, med topp moderne avdelinger blant annet for husdyr.

På Vgtilbys Landbruk og gartnernæring, Hest og hovslagerfag, . Den er landets største innen naturbruk og har en svært allsidig gårdsdrift med moderne avdelinger for blant annet husdyr (storfe, gris, fjørfe og hest ). Hvam ble ryddet som gård i løpet av den eldre jernalder, men området omkring kan ha vært brukt av . Invitasjon til konferanse.