Strikkeoppskrift genser med traktor

Oppskriften kan kjøpes uten garn. Hver dag legger vi ut tips om en gratis strikkeoppskrift. Noen ganger er det en ny oppskrift , andre ganger kan det være en oppskrift som fortjener å tas fram igjen. Størrelse: (1) (4) (8) år.

Garn: MANDARIN MEDI (1 bomull,. gram = ca 1meter).

Garnalternativ: PEER GYNT, SMART . Vanskelighetsgra Middels. Veiledende pinner, Pinne nr 3½. Da jeg bestilt garn på nettet viste jeg så lite at lysblå og lysgrå var så lik fargetone. Strikkeoppskrift til traktorgenser.

Bildene på nettsiden var helt annerledes, men så var det når man bestilt garn på nett. Pgv begge farger var så likt gjorde jeg ikke kunne ikke skilt fargene på kvelden, og gjorde jeg strikket masse feil.

Knitting method for contiguous-set-in-sleeves. Look for it over raverly or any other place. Just the pic over here was a really good one to show what this method is.

Bilderesultat for mariusgenser med traktor oppskrift. Så fin traktorgenser du har strikket 🙂 det mønsteret er min favoritt blant alle ulike traktorgensere som finnes. Flott passform og fine traktorer ! Og mottakeren var veldig fornøyd!

Genseren er strikket i str år, selv om lillebror straks blir 3. Han er ikke så stor og strikkagensere er ofte store i størrelsen er min erfaring. Han har flere han skal vokse inn i, for å si det sånn;). Fargene er brun, lys blå og naturhvit. Det skulle egentlig være blå traktorer ,. Allerede første gang jeg så Marius traktorgenseren visste jeg at jeg måtte strikke den.

Siden jeg er så heldig å være tante til en liten sjarmør var det klart at det var han som måtte ha den! Jeg fant en gratis oppskrift fra Sandnesgarn som jeg tok utgangspunkt i.

Den er oppgitt med Mandarin Medi, men jeg . Ribbgenser (dobbelt 2-trådsgarn). Disse kan strikkes når det. Arribasokker- gratis grunnoppskrift på sokker strikket fra tåa og opp. Hei leter etter mønster på Mariusgenser , men finner ikke noe bortsett fra Mariusgenser med traktor ,men det er ikke den jeg vil strikke. Alt du trenger gjøre er å finne din favoritt – og klikke på linkene til hvert bilde for å komme rett til oppskriften!

STRIKK SELV: Sommertopp. Når lisensavtalen har gått ut, kan Dale Garn dessverre ikke publisere oppskriftene lenger. Garnbutikker som fremdeles har katalogen på lager kan selge den.

Private kan også dele oppskrifter, men kun til privat bruk. Det er ikke lov å strikke disse oppskriftene for videresalg. Velkommen til DROPS Design! Her finner du mer enn 100. Der har jeg brukt en multifarge og ensfarget lys grå, men kan gjerne strikkes i ensfarget garn.

Klikk på bildet for å se større versjon. Se bare her, min nye favorittgenser ! Tror jeg må kalle den Moodius. Med Moods-inspirert rosa traktor og greier, strikket etter et Mariusmønster.

Genseren står det oppskrift på i den etter hvert så berømte Mariusboka, men den har den de velkjente X-ene . Traktor og Marius i skjønn forening! Vår mest populære strikkeoppskrift ! Denne anorakken er å se på så og si hver lekeplass fordi den er så praktisk og morsom å strikke.