Snøskjær til bil

UTROLIG PRIS på et genialt solid patentsøkt snøskjær. Gjør det meget enkel å rydde private områder for snø. Mange gode tilbakemeldinger fra kunder.

Kan også leveres til privat adresse, send en forespørsel for pris. Jeg har en ganske lang vei opp til hytten og trenger å kjøpe meg en plog til bil.

Men jeg har ingen erfaring med dette og hvilke plog jeg bør kjøpe. Jeg regner med at jeg må kjøpe meg en ny . Dan Comeau fra Canada er sikkert ikke den eneste som er lei av å måke for hån men som ikke har store pengesummer å bruke på en snøfreser eller snøplog. Derfor har han laget denne geniale plogen av en oljetønne, som han har festet til bilen sin.

Vips går snømåkingen som en lek. Skuffer- Koblinger- Belter – Klyper Skuffer. Hjem – Hage – Sjø – Fritid weefritid. Hall – Telt – Stålhaller Hall-Telt.

Snø – Vinterutstyr VinterUtstyr. Jeg kunne jo tenkt meg å måkt snø med LR, men har forstått at et frontmontert skjær er både dyrt og rimelig brutalt mot bilen. Jeg mener jeg fra tid til ann. Brøyteskjær-tips innlegg 12.

Diverse › Off Topic Bufret Lignende 19. Potet, kan brukes til det meste. Så ut som et enkelt, men funksjonelt lite skjær. Men innfestningen var jeg mer skeptisk til. Ville ikke hatt det festet slik på min bil , da der finnes enklere måter og ødelegge foringer, sjakler og fjærfester på.

Men kanskje kan du slå to fluer i én smekk – i hvertfall dersom du kan tenke deg en firehjulsdrevet pickup som nummer 2- bil. Kjøp og selg brukte snøploger og snøskjær. Vi har mange brukte snøploger og snøskjær til salgs. Hei, jeg har planer om og lage meg brøyteskjær til min Nissan Patrol. Lurer på om noen har gjennomført noe sånt som dette?

Jeg tenker at det og lage selve skjæret er enkelt, hydraulikk og alt det der. Men i Norge har vi jo disse små fartsdemperne, og om jeg treffer disse så vill det enten bli bråstopp, .

Landbruksutstyr for alle! I tillegg har den laster, slik at du kan dumpe snøen hos naboen. Fleetwood_429Innlegg: 908. Snømåking blir jo litt mer . Padagas brøyteskjær selges. Hydraulisk sving på blad og kan svinges rundt så ein kan rygge med det utan å gå ut av traktor.

Pent brukt brøyteskjær til bil selges. Snøskjær for bil er lite . Dette er utvilsomt ATV-en for feinschmeckere og den arbeidsomme mann som vi ha snøryddinga gjort unna i en fei. Men den er også brukbar til mye annet.

Uansett er det et faktum at stadig flere kjøper ATV med snøskjær og annet utstyr for å få gjort ting hjemme på gårdsplassen. Se også film av vårt SNØSKJÆR for bil.