Min side felleskjøpet

Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. Min gård erstatter Bondens min side og lanseres i tillegg for mobile enheter som egen app. Alt innhold fra gamle Bondens min side er tilgjengelig i Min går både via nettsider og i appen. Det lanseres også flere nye. I år er det år siden dette varemerket ble lansert.

Utviklingen er støttet av . Vi kan sende deg passordet. Oppgi kundenummer og epostadresse som hører til profilen din på min side. Kundenummer: E-postadresse: Send.

Bruk kontoen du benytter for MinSide. Du kan bare være logget på med en enhet om gangen. Innlogging kundekonto Min gård. Her logger du inn for å handle med din kundekonto for Min gård.

Bruk samme kundenummer og passord. Nettbutikken henter da dine brukerdetaljer. Gå til innlogging Min gård . Her vil man få ordrehistorikk og bestilling av kraftfôr, plantekultur og maskinkartotek. Også fakturaoversikt samt utbetaling for kornoppgjør er med slik det tidligere var på Bondens Min Side.

I tillegg vil det være tilgjengelig delekataloger med . På våre nettsider finner du fagstoff, fagartikler, priser og nettbutikk. På Bondens Min Side kan du bestille kraftfôr, tilskuddsfôr, ensileringsmidler og såkorn. De av våre kunder som tidligere bestilte kraftfor gjennom vår hjemmeside, og som ønsker fortsatt å videreføre dette, må registrere seg inn på Bondens Min Side hos . Sist uke flyttet butikk og verksted til Kokstad. Ny FK-butikk på Kokstad: Butikksjef Monica Rieber-Mohn Fuhr (t.v.) hadde besøk av roeren Olav Tufte og Frøydis Haugen, 2. På disse sidene har vi samlet nyttig informasjon, slik at du selv kan finne svar på det du trenger.

Felleskjøpet Agri – produkter og tjenester. Vårt kundesenter er betjent man – fred kl 07. Vi svarer på epost innenfor åpningstidene. Vårt kraftfor er basert på det aller siste innen forskning og utvikling, nasjonalt og internasjonalt.

Alle våre kraftfor er tilpasset dyrenes behov til produksjon og vedlikehold. Samvirke som organisasjonsform står fortsatt fjellstøtt, satsingen er stor og utviklingen rask. Min side , fagstoff, fagartikler, priser og nettbutikk.

HK har ditt mobilnummer registrert.