Høner til salgs

Hønekyllinger fra kr 1ved kjøp av minst stk, eller kr 1per stk. Silke dverg Ussorterte kyllinger fra kr per stk. Sorte og hvite går sammen. Har alt som trengs for å komme i gang med hønsehold.

Vi har nå 1høner til salgs fra Finn. Vi ønsker å starte opp med Faverolleshøner til våren (etter jul).

Vi bygger hønsehus og hønsegård nå. Har dere kyllinger eller rugeegg til salgs ? Hei jeg ønsker å kjøpe haner. Vinterbro Hønseri, vinterbro. Salg av Høner ,Haner og egg.

Vi produserer kyllinger til verpehøns. Skrevet av Ragnhild Trosby, 28. Isbar hane ( Silverudd blå) til mine høner.

Har en fin frisk flokk som lever under gode forhold med mye utegang. Nå har jeg kyllinger av Brahma, Barnevelder og Isbar til salgs. Ta kontakt hvis du er interessert! Fra Brahmaklekkingen i fjor har jeg spart noen spettete høner så nå har jeg høner i gull svartbandet, gull blåbandet og spettet.

I fjor vår skaffet jeg meg også to nye haner i gull svartbåndet og en . Begge er aktive fora for hønsehold i småskala-divisjon i urbane strøk. Nå på våren kommer det nok en del. Hei, jeg ønsker å kjøpe Dverg Kochin, kjønnsmodne høner , stk.

Tar også imot gamle høner av ulike mindre raser, så lenge helsen er god og alder er kjent. Noen som Australops og R. Ingen kriterier på rase, men vil helst unngå ruge egg da jeg har en samboer som ikke vil ha hane. Har to ruge høner og en toppende hollender. Tage Nondal er stolt hønseeigar, og heilt sidan han var år har han avla på dei fjørkledde skapningane. Den utryddingstruga jærhøna er blitt den store hobbyen hans.

Har diverse unge italienarar, og nokre slaktegjess og slakteender for salg. VED BESTILLING, RING FOR AVTALE Tlf. Mine høns går inngjerdet under tett tak og er ikke i kontakt med andre fugler eller andre besetninger.

Har fortsatt med et betydelig avlsarbeid i år også for å få fram enda mer rasetypiske høns etter rasestandarden. Kyllinger er til salgs kun få perioder i året.