Genser med gravemaskin

Gravemaskingenser Størrelse: (4) og (8) år. Garntype: Falk Pinne: og mm. Strikkefasthet: m glattstrikk på pinne = cm. Farger: Grå 007: 2( 300) 3(400) gram.

Har en på tre år som er helt hekta på sånne ting. Gutten min ønsker seg genser med gravemaskin på. Det går også greit å sette inn gravemaskiner i Mariusmønster. Jeg fant en tegnet gravemaskin , men den passet ikke helt inn i mønsteret så jeg tegnet den om. Den her går over masker.

Jeg har strikket genser og nettop lagt ut på facebook sin koftegruppe. Har henvist til din blogg når de . Genser med gravemaskin – Digger. Antall: Legg i handlekurven.

Her har dere to tegnede mønsterdiagram som passer inn i Mariusmønster, alt fra genser til lue osv. Motorsyklene går over masker, så du m. Da har jeg endelig fått ferdig genseren med gravemaskin på,. Helt ny Marius med gravemaskin str år selges.

Tøff genser med gravemaskin i blå. Småfolk er gøyale klær inspirert av 70-tallet. En nettbutikk som tilbyr dameklær, interiør, barneklær og masse fin interiør til barnerommet.

LEGG I HANDLEKURV basket icon. Liten gravemaskin genser – genser , designet av creature-feature. TIlgjengelig i mange ulike størrelser. Bestill den hos Spreadshirt nå! Kjenner du en liten en som digger gravemaskiner ? Vi har oppskrift på genser og bukse som er midt i #127919;!

Garnet jeg hadde stemte ikke med strikkefasthet, og fargene ble ikke slik jeg hadde tenkt. Jeg gav derfor opp det mønsteret. Visste jeg hadde strikket genser med gravemaskin tidligere, men hadde jeg mønsteret ennå ? Gikk ned i boden etter permene jeg har gamle mønstre i, og begynte å bla. Hver dag legger vi ut tips om en oppskrift du kan kjøpe på nett.

For et par uker siden snakket jeg på meg en genser med gravemaskin. Ida Amalies Hobbykrok : . Marte har strikka ein tøff genser : Jeg ble inspirert av deres tips om å fenge brukeren. Min sønn, Teodor, elsker gravemaskiner. Mari har strikka denne gensaren med .