Canal digital kundeservice

Send oss gjerne en e-post ved å fylle ut skjemaet her. Hjelp med innlogging på Min. Bufret Lignende Kundeservice og hjelp til TV, bredbån faktura og Tidal. Hva koster det å ringe kundeservice.

Samtalen til kundeservice følger ordinær takst for samtale til en mobil. Har du inkludert ringetid i ditt mobilabonnement, er samtalen inkludert. På kundeservice hjelper vi deg 3dager i året. Ring, chat eller send oss et kontaktskjema.

Gratisnummer CANAL DIGITAL AS Sentralbord ring gratis og fra utlandet CANAL DIGITAL AS. Så finnes det ingen ord som dekker opp for hva meningen om dem er. Faktisk har samtlige chat-løsning, med unntak av Telenor. Canal Digital bruker informasjonskapsler på nettsidene til statistikk og . Det handler om småpenger.

Men jeg blir jo irritert når de utviser så dårlig kundeservice fra begynnelse til slutt. Og når jeg blir irritert, gir jeg meg ikke, sier Gard Michalsen. Selv har jeg tidligere jobbet både med salg og kundeservice , og vil hevde at jeg har en rimelig god forståelse av hvordan kundeservice skal utøves. Til min store overraskelse ser det ut til at Canal digital har bestemt seg for å ikke lenger støtte kundeservice chat dersom man bruker Android telefon eller nettbrett. Jeg trodde det var for utrolig til å være sant, men etter flere forsøk på to ulike telefoner og nettbrett, så er sannheten nedslående.

De to ordene hører tydeligvis ikke sammen. For vår del så er det de kanalene vi ser mest på. Vores kundeservice er flere gange kåret som branchens bedste.

Med god grun hvis vi selv skal sige det. Har seg sånn at nurket klarte å ødelegge mottakeren, så vi har henta den andre vi hadde. Se HockeyAllsvenskan i playtjänsten.

Chat med kundeservice canal digital Leverer til hele landet. Kopiering av materiale fra VG for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. Vi ønsker å ta rollen som superaggregator og være TV-portalen som gir kundene tilgang til det de vil, når . Les mer om Nettavisens . Har du TV fra Telenor, finner du kanaloversikten på Mine sider. Hvordan velger jeg ekstra kanaler?

For andre bokser finner du informasjon på kabel. Se brukermanualen for din TV for hvordan du gjør dette. Da jeg flyttet inn i denne leiligheten var den en HD-boks her.

Jeg koblet opp, men fjærnissen virket ikke. Programoppdateringer og innstillinger er ikke tilgjengelig, .