Trines mat 3

Her er frokoster, småretter, hverdagsmat, venninnemat , sommermat , fristelser fra havet, høstmat i vennelag, familiemiddager, romantisk -retter, ukemeny på budsjett og kakefavoritter. Denne flotte kokeboken inneholder over 1oppskrifter med tilhørende vakre bilder – tatt av Trine selv. Både i tekst og bilder handler det om . Jeg har kalt den det fordi boken kommer litt i forlengelsen av at det i januar var ti år siden jeg startet bloggen min. Dette blir en festbok, men veldig nedpå.

Det må ikke være så fint og fjongt for at du skal kunne invitere folk på middag.

Her finner du lesernes favorittoppskrifter, praktiske tips til planlegging og handling, populære ukemenyer som kan varieres og mye, mye mer. I løpet av denne uken kommer kokeboken min TRINES MAT i bokhandlene, og det må feires! LAGRE DINE FAVORITTOPPSKRIFTER. TRINES MATBLOGG har fått flere nye funksjoner, blant annet kan du lagre og organisere favorittoppskriftene dine, lage dine egne ukemenyer, lage handlelister – og lage dine egne matkasser.

Begge bøkene har vært bestselgere siden de ble lansert, og TRINES MAT var faktisk den mest solgte norske boken i fjor, to år etter at den kom ut! Det er utrolig gøy at begge bøkene har . Klem på posen slik at marinade dekker alle kyllingbitene. La kyllingen marinere i kjøleskapet i et par timer, men gjerne lenger.

Ha det ferdig marinerte kjøttet (og marinaden) i et ildfast fat. Stekes midt i ovnen ved 2grader i ca. Kokeboken inneholder over 1oppskrifter med flotte fotografier tatt av Trine selv.

Det handler om lettlaget, spennende og god mat som. KulTour med John Kaare Hoversholm og Finn-Erik Rognan. Smakslandet – North Sea Salt Works Se episode . Vurdering (stemme).

Har spist masse god mat etter at jeg begynte å følge denne siden. Trines matblogg thaisuppe med kylling og red curry. Lager svært sjelden halvfabrikata lenger og jeg som ALDRI lagde saus fra bunn før!

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Jeg er på stadig jakt etter gode oppskrifter og ideer som kan danne. Forrett: laksetartar med avokado- og mangosalsa. En av mine trofaste lesere hvisket meg i øret om denne enkle og smakfulle forretten fra Øyvind Hjelles kokebok Gourmet for begynnere. Kombinasjonen av rå laks, mango, chili og avocado var ny for meg, men nydelig!

En ypperlig sommerrett som både kan benyttes som . Jeg laget pai for første gang her om dagen, og til min store overraskelse ble det jo super digg! Fylte den med både kylling, broccoli, bacon og masse godsaker, og selv om jeg var spent på om barna likte dette var jeg mest spent på Jørgen.

Han var ganske skeptisk til pai i utgangspunktet, men tror jammen . Norges desidert største matblogger har samlet sine mest populære oppskrifter i en etterspurt kokebok.