Traktorkake steg for steg

I helgen som var bakte jeg også en traktor kake. Her ser du et bilde av kaken kun kledt i grønn marsipan, en rød traktor og tallet 74. Siden jeg har laget steg-for- steg på to traktorkaker allerede, bestemte jeg meg for å droppe det her. Jeg henviser i stedet til de to som allerede ligge på bloggen.

Noen som har laget Tigergutt kake? Tones kaker og andre søte saker: Traktorkake til en bursdagsgutt!

Gul smørkrem, sjokoladesmørkrem og grønn smørkrem må til på ei traktorkake 🙂 Her har jeg merket opp hvordan jeg skal skjære til kaken. Lagde en stor langpanne for å få nok kake. Det er ikke lange trinn-for-trinn beskrivelsen denne gangen, men noe steg for steg ble det 🙂 Fyllet må på plass 🙂 Nærmer . Steg-for-steg : Modellere traktor. Først lager du traktor-formen.

Begynn med å farge marsipanen (evt sukkerpasta) rød. Bruk helst pastafarge, den er bedre enn icing color som er mer flytende og du må bruke mye mer farge. Her er en halvveis trinn-for-trinn beskrivelse av traktorkaken jeg lagde i helgen :).

Endelig skal dere få den svært så etterspurte SunnStart-hemmeligheten. Disse kakene er min best bevarte hemmelighet for å få i minsten grønnsaker. De smaker fantastisk godt og kan fylles med nesten hva som helst. Denne varianten dere skal få oppskriften på her kaller . Der viser jeg med bilder og forklaringer hvordan man kan lage en traktor Populært i barnebursdager dette, en veldig enkel og grei Traktor som vil gjøre lykke. Jeg har valgt et Gråtass lignende design, men denne . Kjempeflott traktorkake ! Ha en fortsatt flott kveld!

Takk Kaja Er kjempegøy med kaker. Det er kjempegøy at det er så mange av dere som har spurt etter fremgangsmåte, moro at dere likte kaka! Da jeg begynte å konvertere bildene oppdaget jeg fort at det var blitt maaaange bilder, dermed tenkte jeg det ville være lurt å dele innlegget opp i to.

I dag forteller jeg hvordan jeg gikk frem da jeg . Hvorfor kjøpe et tog når du kan lage et ordentlig tøft tog til kaken i fondant? Så her kommer trinn-for-trinn på det siste kjøretøyet fra Den Ultimate bursdagskaken for gutter, et lokomotiv med vogner som en hver liten gutt vil elske, slik at du også kan lage et :). Bildene sier det meste så kommenterer ikke så . Oppskrifter for traktor kake. På myTaste vil du finne oppskrifter for traktor kake samt tusenvis av lignende oppskrifter.

Steg for steg beskrivelse av opp-ned Dora kake.

Utgangspunktet er ei Dora- kakeform frå Cacas. Eg smurte forma med formfett (bruk pensel) og dryssa mjøl over slik at det dekte heile innsida av forma. Steikte bløtkakebunn i forma, avkjølte den i. Enda ei traktorkake som eg laga til gutten min sin årsdag. Dette er ei vanlig sjokolade-platekake, der eg laga ein traktor av non stop (måtte sjå på gutten min sin leiketraktor mens eg gjorde det). Siden Henrik har bursdag på sjølveste juleaften er marsipankake en obligatorisk del av de sju slaga.

Og I år hadde jeg lyst til å lage en litt mindre tradisjonell marsipankake. Da John Deere er den traktorn som står høyest i kurs hos han, måtte det bli en John Deere kake. Men takket være litt ekstra jobbing . En traktorkake , en thomastoget kake, en monstertruck kake osv osv. Mest av alt ønsker han seg en brannbilkake.

Har laget bamsekake og prinsessekake og gelétog og det ser bare helt fælt ut. Har noen en god steg for steg fremgangsmåte, gjerne med bilder? Hun nsket seg en traktorkake , og det mtte hun jo f. N er jeg veldig ny i gamet og lurte p om noen har kommet over en steg for steg fremgansmte til en traktor. P vil du finne oppskrifter for hvordan lage traktor kake samt tusenvis av lignende oppskrifter.

Kakefesten : Emne: Kjennskap til steg for steg traktorkake ? Hvilke oppskrift er det evt best bruke, den m jo smake godt ogs. Gjr en liten gutt lykkelig – del oppskrift p en traktorkake. Superenkle matmuffins som passer til alle måltider, og som er veldig smarte å ta med på tur!

D Traktor kake tutorial Hannes kaker cakes by Hanne 29.