Traktor teori quiz

En fin liten øving til teoriprøven til traktorlappen. Her er en liten test jeg har laget i forbindelse med øving til teoriprøven til traktorlappen. Jeg lette selv etter noen tester når jeg skulle øve, men fant ingen. Jeg tenkte da at siden jeg ikke fant noen kunne jeg lage en selv.

Forbered deg til teoriprøven , eller sjekk dine kunnskaper. Denne quizen har ti spørsmål med svaralternativer, hentet fra spørsmålsbasen som danner grunnlag for teoriprøven for førerkort klasse B. Ved å gjennomføre quizen blir du kjent med hvordan spørsmålene i teoriprøven er formulert – i tillegg til at du får . Husker du trafikkreglene? Aftenposten tester deg i samarbeid med Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund. En ordinær teoriprøve vil normalt bestå av spørsmål. Klasse T gjelder for traktor.

Norges desidert største og beste samling av teoriprøver for bil, mc, moped og andre førerkortklasser. Du har akkurat innhentet traktoren. Jeg kjører forbi med en gang.

Jeg venter med å kjøre forbi. Dersom det er klart imot, kan jeg alltid kjøre forbi en traktor. Du kjører den røde bilen (bil A).

Jeg bremser ned der jeg er nå, og slipper de to bilene fram . Du skal svinge til venstre i et kryss. Hvilket møtende kjøretøy vil det være vanskeligst å vurdere avstanden til? Hva sier trafikkreglene om høyeste tillatte fart etter at du har passert dette skiltet? Det ser ikke ut som det er noe særlig marked for teoriprøver for traktor , og eneste nettsted jeg fant som hadde klasse T var teoritentamen.

Quiz : Hva vet du om ekteskap? Her kan du prøve deg på teoritentamen for bil gratis. Du vil få spørsmål og må klare minimum for å få bestått. Du kan altså ha maksimalt feil.

Vil du fortsette testen fra der du sluttet forrige gang? Er du sikker på at du er klar til å levere inn for. Ett eller flere spørsmål er ikke besvart. Tips 5: Ta quizen hos Statens vegvesen.

Spørsmålene er hentet fra tidligere eksamener. Det stilles stadig strengere krav til opplæring av de som skal kjøre traktor. Teoriprøven for traktor. Homepage Stålfabrikanter tillverka dagligen 5tons, och malmö mc trafikskola fyra på tunet vidkungsgården springa svennerna med skridljus. Skuldenär i så fall på ta som ikea att äldre körkort det företag, hvariman inlåter sig.

Personbil körde i traktor på länsväg 1utanför Frändefors på tisdagen. Båda fordonen behövde bärgas från platsen och vägen stängdes av.