Strikkeoppskrift marius med traktor

Dagens gratisoppskrift: Traktorgenser. Hver dag legger vi ut tips om en gratis strikkeoppskrift. Noen ganger er det en ny oppskrift , andre ganger kan det være en oppskrift som fortjener å tas fram igjen. Vanskelighetsgra Middels. Veiledende pinner, Pinne nr 3½.

Oppskriften kan kjøpes uten garn.

Strikk mønster etter diagram A. Så har jeg fått strikket en voksen mariusgenser. Det gikk egentlig ganske radig. Den falt i smak hos mottager. Ingenting er som å strikke til takknemlige mennesker. Og ikke minst til folk som virkelig bruker strikka plagg til det bare er fillene igjen.

Barna i det hjemmet skal få gensere . Knitting method for contiguous-set-in-sleeves.

Look for it over raverly or any other place. Just the pic over here was a really good one to show what this method is. Bilderesultat for mariusgenser med traktor oppskrift.

Siden jeg er så heldig å være tante til en liten sjarmør var det klart at det var han som måtte ha den! Jeg fant en gratis oppskrift fra Sandnesgarn som jeg tok utgangspunkt i. Den er oppgitt med Mandarin Medi, men jeg . Download or Read Online oppskrift marius genser med traktor book in our library is free for you. We provide copy of oppskrift marius genser med traktor in digital format, so the resources that you find are reliable. There are also many Ebooks of related with oppskrift marius genser med traktor.

You can find book oppskrift. Lillebror i huset er veldig glad i store kjøretøy. Så da jeg fant denne genseren designet av Gerd Auestad var saken biff. Kjøpte inn Hverdags fra Du store alpakka og genseren ble ferdig i full fart.

I mønsteret er det foreslått Sandnes Mini Duett eller Sisu. Så den sto nå øverst på ønskelista, da riktignok i form av jakke. Siden det ikke finnes noen eksakt oppskrift på denne komposisjonen, blir en del av oppgaven å koke sammen noe selv. Se de nye tøffe fargekompinasjonene!

Hun lurte på om jeg kunne strikke en slik – klart det!

Jeg har tidligere skrevet om prosjektet her. Marius genser med traktor ! Jeg har brukt DROPS Merino Extra Fine i fargene natur . Her kan du laste ned å skrive ut gratis strikkeoppskrifter som jeg har laget. Og ei strikkeoppskrift på en tovet ryggsekk med et brukbart design, må det vel være mulig å spore opp.

Ungene kommer alltid først når det gjelder det meste i min hverdag. Jeg har delt en del oppskrifter til strikkemaskiner på denne bloggen. Blant annet har jeg hatt . Svigermor skal strikke en hel dress til jenta mi på 2år. Denne skal passe til neste vinter (3år). Tror jeg må kalle den Moodius.

Men med litt oppfinnsomhet finner en dette mønsteret i gamle oppskriftsbøker på biblioteket eller andre plasser. Så dette er bare en sokkemal som jeg bruker til .