Strikkemønster traktor lue

Billedresultat for strikkemønster traktor. Lek med mønster — Uten en tråd. Nederst i innlegget kan du se lua fra flere sider. Traktor er veldig popuært her hjemme om dagen.

Vet ikke hvor lenge jeg har utsatt å strikke traktorlua her.

Men nå måtte det bare gjøres. Jeg så for meg å trekke med meg tråder rundt hele lua. Men det slipper man jo om man syr på motivet etter at lua er strikket. Det er vel på tide å innse at julen nå er over, for denne gang. Julepynten henger framdeles oppe på den lille hybelen vår, og det skal den få gjøre noen dager til.

Den gir så god stemning, og juletreet vårt har spiselig pynt, så jeg er ikke helt klar til å gi slipp enda. Men det er først de siste årene jeg har begynt å strikke mønster.

Hver dag legger vi ut tips om en gratis strikkeoppskrift. Noen ganger er det en ny oppskrift, andre ganger kan det være en oppskrift som fortjener å tas fram igjen. Jeg strikket en lue til hver av barna. Mariustraktorlue 2-år (passer til både ettåringen og treåringen min). Vi hjælper med strikkemønster traktor lue her.

Vi har rigtig mange strikkeopskrifter og alt hvad du skal bruge for at forstå dem. Oppskriften kan kjøpes uten garn. Slik gjør meg så barnslig glad! Ettersom lua ble til underveis uten å skrive noe ne har jeg måttet telle og studere litt men nå er den nedskrevet.

Klær og tilbehør strikket med Dale Garn. Alle størrelser, Baby (104), Barn (137), Voksen (266). Men denne gangen var mini med i garnbutikken og plukket ut ett brunt garn og ønsket seg en klut med traktor på.

Brun er yndlingsfargen og traktorer er noe av det beste han vet 🙂 Jeg har jo strikket . Strikk mønster etter diagram A. Find and save ideas about Hekle mønster lue on Pinterest.

Sangfuglen vi har i familien har lenge ønska seg et sett med lue og votter med. Knitting Charts Mittens . Disse kan strikkes når det måtte passe, men rettighetene tilhører EMS Design, og oppskriftene kan derfor ikke brukes kommersielt uten skriftlig samtykke. Jeg bruker for det aller meste garn som finnes hos knitting.

Uke Pute med prikker. Garn: Drops Merino Extra fine. Toor kaller lille G det:-) Nå har jeg skjønt at det må bli traktor lue på han! Legg opp m med hovedfarge på pinne fest på maskemarkør for å vise . Velkommen til DROPS Design!

Stort og bredt utvalg av garn, strikkemønster og ferdige strikke kolleksjoner. Vi har et stort forhandlernettverk i inn- og utland. Her finner du mer enn 100.