Sivilingeniør kjemi og bioteknologi lønn

Kjemi, prosess, bioteknologi, materialteknologi. Jeg er en gutt som kom inn på dette studiet i fjor (industriell kjemi og bioteknologi , siv.ing , NTNU), men som fikk utsatt plassen til i år. Etter å ha vært i militæret i. Jeg vil si det er tålelig gode muligheter for å få seg jobb, og startlønn er rundt 500k (her kan noen godt korrigere meg).

Studier innen naturvitenskap, bachelor eller siving-master. Molekylærbiologi eller bioteknologi 17.

Yrker Bufret Lignende En kjemiingeniør arbeider med kjemiske prosesser. Det er strenge yrkesetiske retningslinjer for bioteknologer. Disse administreres av Helsedirektoratet. Bioteknologinemnda gir råd om etisk bruk . Studiet går under: Teknologi, ingeniørfag og arkitektur.

Det er registrert skole som tilbyr studiet, fordelt på studiested. Det er registrert relaterte studier, og det finnes relaterte yrker til . Men jeg klarer ikke helt å bestemme meg for om jeg skal velge vanlig master i bioteknologi eller om jeg skal begi meg ut på siv.

Er det noen som har noen gode råd? Jeg tenker spesielt på arbeidsmengde under studiet og jobbmuligheter og lønn etterpå. Master i molekylærmedisin innlegg 13. Forskjell på sivilingeniør på NTNU og år på. Flere resultater fra forum.

Så mye tjener nyutdannede sivilingeniører nå – Tu. Tekna bruker følgende lønnsbegrep i statistikken: Avtalt årslønn ( månedslønn x 12) pr. I statlig sektor er også eventuelle B-trinn tatt med. Statistikken viser lønnsutviklingen fra 1. Studieretning, Antall svar, Snittlønn , Medianlønn.

Energi og miljø, 3 501. Industriell kjemi- og bioteknologi , 1 478. Ingeniørvitenskap og IKT, 1 507. Produktutvikling og produksjon, 3 514.

Borregaard i Sarpsborg tilbyr spennende prosjektarbeid for studenter på 3. Kjennskap til relevant lovverk og . Har sett på bioingeniør, ingeniør innen kjemi og bioteknologi og realfagsstudiene molekylærbiologi og bioteknologi.

Skulle gjerne blitt ingeniør men alle studiene er veldig preget av kjemi og liten grad av biologi. Bioingeniør har fag jeg interesserer meg mye for, men jeg synes lønnen er litt lav. Om yrket, jobb, utdanning og lønn. En bioteknolog er en ingeniør med fagkompetanse i kjemi- og bioteknologi.

Opptakskrav til studier i. Solid kunnskap om kjemi og bioteknologi er viktig om du vil jobbe med miljø, medisin, farmasi og næringsmidler. Sivilingeniører har en ettertraktet, faglig bredde. Dette studiet gir deg full fordypning innen kjemi og bioteknologi. Ta ingeniør studier i Oslo!

Gjennom en ingeniør utdanning kan du bli ingeniør i kjemi , biologi og andre fag du liker. Jeg er ganske sikker på at jeg skal bli sivilingeniør , men sliter med å bestemme meg for hvilket program jeg skal velge. Hvis noen har kjennskap til noen av.

Snitt- lønnen skal ligge på over mill. Men inntakskravet er vel på drøyt poeng . Er ikke det litt lite i lønn ? I forhold til at du har utdanning. Jobba selv i som vikar i barnehage i fjor(ikke det samme, nei), og fikk utbetalt 16. Jeg utdanner meg nå, og skal bli sivilingeniør i kjemi og bioteknologi. Søk etter nye Kjemi -ingeniør-jobber.

Godkjente arbeidstakere. Her får du en rask, enkel og kostnadsfri metode på å finne en jobb blant 17. Best startlønn har man ikke overraskende i oljebransjen, mens sivilingeniørene som begynner i staten får dårligst betalt. Da tjener en sivilingeniør i oljebransjen i år i snitt 798.

Fagbrev eller høyere utdanning innen kjemi og prosessteknikk , mekaniske fag eller elektrofag. Lønnsstatistikk fra Tekna. Til gjengjeld har jeg bundet . Her finner du alt av informasjon om utdanning innen SIVILINGENIØR – INDUSTRIELL KJEMI – OG BIOTEKNOLOGI (5-årig master).

Kandidater med en engelsk Bachelor gra f. Regler om rett til å bruke tittelen.