Rått egg i smoothie

Har ei småspist jente som elsker smoothie , og skulle gjerne gjort den mer næringsrik. Da jeg bodde i Sør-Amerika fikk jeg ofte papayajuice me. Kommer jeg til å gå ned i vekt med dette kostholdet. Kropp og helse – Kvinneguiden Forum forum. Anonym poster: 36fa7a2b4eeaee7ba9e83e4cd9e0a681.

Har du oppskrift på en supersmoothie til barn?

Flere resultater fra forum. Kosthol trening og sport innlegg 5. Matlaging og oppskrifter – Fitnessbloggen-forum forum. Det er kanskje ikke lurt(?) å drikke rå egg , men hvis du er like ikke-lur som meg kan du prøve det her: egg ( rå ). Har kommentert flere ganger, men må bare få si igjen at jeg syntes du er helt utrolig inspirerende, du har åpnet helt nye veier for meg i matveien 🙂 Jeg lurte litt på hva du tenker rundt rå egg i smoothie ? Ser det er mange som bruker det, men også et par steder hvor det frarådes. Hvordan er det og hive et rått egg oppi en smoothie? Tenkte på og blande Banan,melk,rått egg.

Eggene for litt annen konsistens?

Beklager for skrive feil . Tips på egg i smoothie – nå testet ut! Jeg har lagt flausa bak meg og kommer nok ikke til å komme for sent på en skoleavslutning til i hele mitt liv. Og det verste er at jeg hater å komme for sent – er jo egentlig en person som liker å ha god tid.

Småkrangler med Jørgen om akkurat det – tiden. Jeg stresser med å dra i god ti mens han . Smoothie er både sunt og godt! Prøv denne varianten med egg. Vær sikker på at du får i deg nok proteiner og putt et egg oppi!

Genialt om du ikke bruker proteinpulver. Ps: Trener du styrke jevnlig bør du opp mot gram. For det første, det er nesten ingen som gjør det.

Jeg har ikke snakket med noen de siste par-tre årene som har gjort det, unntatt noen som bruker det i smoothies. Er det andre enn meg som har problemer med det, eller er det helt greit både mht smak, konsistens og bare tanken på rått egg ? Det er jo litt pysete av meg for jeg spiste masser av eggedosis i mine mye yngre dager og jeg har lagd spaghetti carbonara med rått egg. Likevel har jeg problemer med det når . Men, har du smakt eller hørt om smoothies med hardkokte egg i? Rått egg er det mange som har i, men det frister ikke så mye, for å være ærlig. I tillegg tas visstnok ikke proteinene like bra opp i kroppen, ifølge min gode og svært kunnskapsrike venninne Silje Mariela (beste jentecoachen som finnes!

3).

Overskriften få meg til å rynke på nesen, men jeg har overvunnet frykten – og det smaker faktisk. Altså, det er ikke smoothien som ikke smaker, men man kjenner ikke smaken av rått egg. Riktignok bruker jeg bare et egg i en smoothien pr.

Egg er proppfull av proteiner, vitaminer og mineraler, og er noe av det sunneste du kan spise. De fleste av oss spiser nok egg som er tilberedt og varmebehandlet på en eller annen måte, og mange vil nok rynke på nesen når det kommer til å spise rå egg. Men – visste du at rå egg har alle de samme . Helios små havregryn håndfull frosne bær , gjerne bringebær 3-dl økologisk melk. Tips: Det går an å tilsette et rått egg for å gjøre smoothien enda litt mer næringsrik.

Det har ingen innflytelse på smaken. Ha ett rått egg i din smoothie. I Norge er dette helt trygt, og jeg lover – det smaker ikke noe som helst! Nøtter og frø er en flott, vegansk proteinkilde.

Og at i tillegg til proteiner tilfører den smoothien din viktig fett, god smak og nydelig . Egg er en real næringsbombe, og omtales som naturens vitaminpille – for det einaste vitaminet man ikkje finner i egg er vitamin C. I tilføye rått egg i smoothien er kanskje langt ut av komfortsona for mange, men man kjenner ikkje smak eller lukt av egget . I går fant jeg megselv langt nedi sjokoladeplata og frossen kransekake fra 17. Orange is the New Black – maraton. Jeg kom kun til episode fire, og det kosta meg 1gram melkesjokolade og sikkert 1gram kransekake. Det blir faktisk ALTFOR mange.

Hva i all verden skal du med havregryn i smoothien ? Sunnere enn andre kornsorter ja, men korn er generelt ikke spesielt sunt.