Pai med chevre spinat

Enkel og god pai med spinat og chèvre. Server gjerne spinatpaien med granateplefrø og godt brød ved siden av. Bacon og spinat kan fint stekes samtidig, det skal blandes uansett.

Bland også inn soltørket tomat. Klapp spinatblandingen over paibunnen og del opp chevre som du legger over.

Ha over revet cheddar og hell over egg-og fløteblandingen til . Kjempegod pai med spinat og geitost som passer godt til lunsj. Pai med purre, spinat og bacon. Ha hvetemel, kruskakli, salt og smør eller margarin i . Del osten i passe biter. Jeg gjorde det med hendene.

I dag vil jeg dele den paioppskriften jeg har laget flest ganger, nemlig spinatpai. Pisk egg, matfløte, salt og pepper godt .

Dette er vel mere typisk sommermat, men nå i den mørke årstiden fikk jeg akutt lyst på noe sommerlig og lett, og da ble det spinatpai. Og stemningen lettet ytterligere da vi under måltidet begynte å planlegge sommerens reisemål. Chevre og laks passer ypperlig sammen, særlig i en pai sammen med spinat og Crème Fraîche. Nok en gang er oppskriften funnet hos fotballfrue og hun har helt rett, denne smaker knallgodt! Her om dagen ble jeg rystet i kropp og sjel.

Jeg spankulerte blid og fornøyd bortover ei gate – med nesa i sky, fri for bekymringer og mange positive ting å glede meg til i nær framtid. Et lite øyeblikk vil jeg sågar si jeg var lykkelig. Spinatpai med chevre – ekte skippermat!

Jeg kan ikke garantere at du blir sterk av denne spinatpaien. Men jeg kan nærmest garantere at du blir glad av den. Oppskrifter for pai med chevre og spinat. På myTaste vil du finne oppskrifter for pai med chevre og spinat samt tusenvis av lignende oppskrifter.

Hell fyllet i paiskallet. Jeg tror det tar minutter på 2grader. Stek til den blir gyllen. Paibunn: 1gram smør, i terninger dl hvetemel ss kaldt vann.

Fyll: mellomstore rødløk, i tynne skiver ss olivenolje dl hvitvin ss frisk timian, hakket 1gram chevré. Min kjærlighetshistorie med søtpoteten fortsetter, og her har den orange herligheten fått følge av blandt annet spinat , brokkoli, fetaost og soltørket tomat. Denne paien er alltid en hit. En pai er riktig både til frokost, lunsj og middag. I denne vegetariske paien er det tomat, spinat og fetaost.

Hjemmelaget pai med reker, krepsehale, chèvre , spinat og ost. Lavkarbo pai med chèvre , bacon og spinat. Jeg er jo så glad i ost, så jeg tar meg friheten til å gjøre det akkurat når det gjelder osteretter. Fyllet består av spinat , fetaost, cheddar og pinjenøtter og .