Oppskrift på strikket traktorlue

Ble veldig fornøy og så glad for at jeg fikk se min stefar pakke opp. Lua ble absolutt en hit! Traktorlue , oppskrift her. Omgangen mellom de grønne stripene er strikket med refleksgarn. Aller helst ville jeg ha traktorene i det , men da det ikke fantes grønt refleksgarn, og reflekstrådene man .

Jeg strikket en lue til hver av barna. Jeg brukte garn fra Europris. Jeg valte en litt andeledes avsluttning på de. Felte de rett av uten å minske maskeantallet og sydde de sammen slik at det ble et kryss. Maskeantall og mønster på . Nederst i innlegget kan du se lua fra flere sider.

Vet ikke hvor lenge jeg har utsatt å strikke traktorlua her.

Men nå måtte det bare gjøres. Jeg så for meg å trekke med meg tråder rundt hele lua. Men det slipper man jo om man syr på motivet etter at lua er strikket. Oppskriften kan kjøpes uten garn.

Følg metoden for glattstrikk. Jeg har strikket traktorluer til små gutter som elsker kjøretøy, og aller helst skal det være traktor. Strikk mønster etter diagram A. Diagram til traktorene fant jeg her. Jeg tilpasset maskeantall slik at det ble traktorer og strikket ellers uten noen oppskrift. Lua med grå traktorer ble strikket først og jeg . Da er det viktig at traktoren er grønn, ser dere.

De som er mer fan av Massey Ferguson, strikker luer med røde traktorer. Men denne gangen var mini med i garnbutikken og plukket ut ett brunt garn og ønsket seg en klut med traktor på. Brun er yndlingsfargen og traktorer er noe av det beste han vet 🙂 Jeg har jo strikket traktor på julestrømper . Arribasokker- gratis grunnoppskrift på sokker strikket fra tåa og opp.

Hei leter etter mønster på Mariusgenser, men finner ikke noe bortsett fra Mariusgenser med traktor ,men det er ikke den jeg vil strikke. Her har jeg heklet en bomullslue på bestilling. Var så heldig å finne en flott oppskrift her hos Guros hobbykrok. Jeg har nok gjort noe feil i forhold til oppskriften , for mønsteret mitt går ikke på skrå, men er mer rett.

Alle rettigheter ligger hos lisenshaver. Denne katalogen er et lisensprodukt. Når lisensavtalen har gått ut, kan Dale Garn dessverre ikke publisere oppskriftene lenger. Garnbutikker som fremdeles har katalogen på lager kan selge den.

Private kan også dele oppskrifter , men kun til privat bruk. Det er ikke lov å strikke disse . Sist oppdatert: Vil du strikke klær til barn? Alt du trenger gjøre er å finne din favoritt – og klikke på linkene til hvert bilde for å komme rett til oppskriften ! STRIKK SELV: Sommertopp. De oppskriftene jeg selger her, selges bare gjennom mitt firma, eller med tillatelse fra meg. Jeg selger også egne strikkeoppskrifter i min facebookgruppe: GA-strikkedesign.

Jeg sender alle oppskrifter på mail som pdf-fil til kjøper. Er heldig som har ett bonustantebarn som elsker å pynte seg! Og med alt garn jeg har liggende er det jo kjekt å ha noen en kan lage noe til.

Fant denne oppskriften på Drops sine sider. Et skjørt i Fabel, strikket fra side til side med forkortede pinner. Den var egentlig i damestørrelser fra S til XXXL, men siden Vanja kun er år . Men så er han eldste glad i traktorer. Tanken om en gråtass streifa meg også.

Meeen syns det er greit med noe ensfarga strikk også. Så da tok jeg heller og miksa mariusmønsteret med traktor. Fjernet hele stjerna og putta inn traktor mønster . Og mottakeren var veldig fornøyd! Genseren er strikket i str år, selv om lillebror straks blir 3. Nydelige, duse farger du har.

Har bestilt mønster på Epla nå! Lurte bare på når du strikker i et annet garn, bruker du samme maskeantall og samme størrelse på pinne som i oppskriften ?