När livet stannar

Hur ska vi orka möta allt som är välbekant och som varit en del av vårt gamla liv? Hur ska vi klara alla möten med dem som kände oss när vi fortfarande levde? Skickas inom 1-vardagar.

Boken har st läsarrecensioner. Jag vet nu att man inte dör av sorg, skrev Malin Sävstam i sin dagbok nästan ett år efter flodvågskatastrofen, då hon förlorade två av sina tre barn, sin man och tre nära vänner.

Då hade hon gått igenom en tid när hon kände det som ett s. På ett hjärta av silver som symboliserar mannen Mats vilar tre små silverbrickor med barnens. Den här boken är fruktansvärd sorglig. Jag grät mig genom första halvan som beskriver tsunamin, förlusten av hennes två yngsta barn och mannen och den närmaste tiden efter. När livet stannar av Malin Sävstam.

FPA har jag desutom en sk anpassningstörning – jo tack jag kan nog vara anpassningstörd om det är så ni vill ha mej! Gärna för mej- när man vilar på en skör tråd mellan utmattning och arbetsför så kan det gott och väl räcka med att komma hem på fredagkväll efter en full arbetsvecka och få brev . För snart ett halvår sedan kändes det som att min hjärna brann och lämnade min kropp.

Trodde ALDRIG att det skulle hända mig jag som älskade att jobba. Plötsligt brast det och jag bara grät och en stor tomhet föddes. Jag kunde inte gå till mitt jobb.

Hennes mamma ammar henne ihärdigt, men Jennie kan inte suga så bra. Och varför kommer inte hennes första leende när det ska komma? En berättelse om att överleva Malin Sävstam. Oändligt älskade, oändligt saknade.

En människa som var genomgående god med ett gigantiskt hjärta. Livet är så fruktansvärt orättvist. Du kommer att förgylla himlen med din närvaro och jag hoppas att vi ses på andra sidan när tiden är kommen.

All värme och styrka sänder jag till dina nära och kära i denna hemskaste av stunder. Vila i frid underbara ängel. Det som inte borde ha hänt, hände i går.

Tre unga beväringar miste livet i en tragisk plankorsningsolycka i Raseborg. Dessutom omkom en äldre passagerare på det tåg som rammade deras trupptransportfordon. För mig blev det en dejavu upplevelse och mina tankar gick omedelbart . Här kommer förmodligen mitt mest personliga inlägg som någonsin kommer publiceras här.

Detta är ingenting jag skriver för att få uppmärksamhet eller någonting sånt, utan detta är en otroligt jobbig tid i mitt liv och jag vill skriva av mig. Det känns som att livet står helt stilla, och det är svårt att se alla andra . En jämnårig kompis har lämnat oss hastigt och alldeles för tidigt. En träningskompis och en bra människa finns inte med oss längre.