Min gård felleskjøpet

Det lanseres også flere nye. Her vil man få ordrehistorikk og bestilling av kraftfôr, plantekultur og maskinkartotek. Også fakturaoversikt samt utbetaling . Vi viser til tidligere utsendte informasjonsbrev til alle kornprodusenter vedrørende timebestilling, mottak, varekvaliteter m. Har du tidligere brukt tjenesten Bondens min side. Det som tidligere var Min side er fortsatt å finne på samme ste men med nytt navn.

Min gård , fremtidens digitale løsning for bonden. Noen er allerede kommet i pilotstadiet, mens flere ligger på tegnebrettet. Som et av bondens viktigste selskaper ser vi det som en av . Her kan dere hente all den informasjon dere trenger i samhandling med oss.

Bestillingsrabatt rabatt på kraftfôr i bulk. Felleskjøpet har flere spennende prosjekter under planlegging. Det er også reåpnet fem avdelinger, i tillegg til nytt landbrukssenter på Romerike. Klikk deg inn på produkt(ene) for å se hvor mye du sparer!

Oppdrag, Min drømmegård. Skole, Kalnes videregående skole. Utdanningsprogram (vgs), Naturbruk. Antall jurymedlemmer, 6. Lengde på campen, dager. Urbant landbruk: Presthus gård og Voll gård vil samarbeide om å utvikle Presthus til blant annet et sted der folk kan leie parsellhager.

Samvirket støtter ikke min satsing på dyrevelferd utover de krav som gjelder i dagens regelverk. Jeg får ikke høyere pris for ekstra satsing på dyrevelferd. Kua har fått gjennomgå som klimaversting, fordi hun raper metan og dermed bidrar til klimagassutslipp i atmosfæren. I disse dager slippes en ny versjon av drøvtyggerfôrserien Formel Biff, som reduserer . Jorda på gården min er i hovedsak moldholdig lettleire, som er typisk grasjord og er kaliumholdig.

Det er en fordel fordi hønsegjødsla har lite kalium. Næringstilgang er ikke noe problem i økologisk kornproduksjon, mener Anders:. Hvordan ser det ut på gården min eller hjemme hos deg? Det er lett å tenkte seg større traktor, flere dyr og mer høy-teknologi. Viktig det, men kanskje ikke den aller viktigste delen av spådommen.

Selv sverger jeg til å skape så mye eventyr i hverdagen min som mulig. Og det må virkelig ikke være så komplisert! Dere som har fulgt meg en stun vet at kjæresten min som jeg kaller for Sherpa, men som egentlig heter Simen, drifter Norges største bringebær gård. Lokalisert i idylliske . Har lyst til og ha muligheten til og ha hundene mine mer ute da dem trives så godt med det, har stor hage her jeg bor nå, spørsmålet er hundegård eller.

Ungdomspartileder fikk være ”bonde for en dag”. ILSENG: Leder i KrFU, Ida Lindtveit, besøkte nylig Gaustad Nordre på Ilseng for å prøve seg som gårdbruker. Støre gård kjempet helt i toppen av årets bygg-mesterskap.