Kvae på klær

Jeg satte ræva mi nedi kvae på sandkassekanten i bhg for en stund siden(ny, beige bukse!!), og gnei både zalo og smør godt inn på flekken(jeg fikk MYE kvae på buksa). Jeg lot dette virke litt, før jeg vaska den på grader. Vell, nesten alt forsvant. Angående våtservietter – 3. Går det ann å få bort kvae fra klær ? Kvae på klær – Hus og hage – Kvinneguiden Forum forum. Jeg har vært så uheldig å få gammel kvae på ei linbukse.

Hva skal jeg gjøre for å få best mulig resultat? Har ikke vasket buksen ennå i tilfelle jeg bør gjø. Ullgenser full av kvae og mose – hvordan rense.

Klær , sko og mote innlegg 4. Fått kvae på barnebunad. Flere resultater fra forum. Jeg brukte neglelakkfjerner som fungerte fint. Bufret Lignende Jeg har fått kvae, fra juletreet, på tapeten i stua. Vaskes i vaskemaskin etterpå.

Jeg har en softshell-bukse og har trolig klart å sette meg på noe kvae. Det gikk ihvertfall ikke bort i vask og det lukter furuskog så regner med det er kvae. Så nå lurer jeg på hvordan jeg skal få det bort.

Flekker på tekstiler lar seg som regel fjerne – spesielt hvis de tas raskt. Det er viktig å forsikre seg om at stoffet tåler behandlingen som anbefales her. Spesielt ull, silke, viskose og acetat er delikate fibre som ikke tåler altfor hardhendt behandling. Vanskelige flekker bør fjernes før vask.

Dette gjelder blo blekk, grønske, kvae. Her kan man spørre, dele og få gode råd av hverandre. Sponsede koblinger: Trådverktøy.

Medlem siden: Innlegg: 4. De fleste flekker kan fjernes fra tøy hvis de behandles på riktig måte. Det er lettere å fjerne nye flekker og flekker man vet hva er. Alle klær som selges i Norge, skal være merket med vedlikeholdsmerking og fibermerking. Disse gir viktige opplysninger også i forhold til flekkfjerning.

Det er vel fettet som gjør susen, i likhet med rapsolje, maisolje, olivenolje osv på f. Er det usikkert om stoffet . Så jeg ville nok ha prøvd noe fettholdig mot kvae , ellers så funker det jo også å fryse ned kvaen og knekke den av. Stryking er vel ikke akkurat noe å . Om noen vet det blir jeg svært glad! André Karwath media Commons. Harpiks (resin), eller kvae som mange kaller det, er en seigtflytende masse som utsondres fra sårflater på trær og stivner i kontakt med luft. Fester seg ekstremt godt til hu hår og klær.

I helgen klarte jeg å kline. Det finnes sikkert fler enn meg der ute som tiltrekker seg flekker. Ifølge vaskemiddelprodusenten Blenda må blodflekker fjernes ved lav temperatur , ikke over ºC! Det bidrar istedet til at blodflekkene festes godt i tøyet og dermed blir enda vanskeligere å fjerne. Dette er kanskje noe av det kjedeligste å få på klærne.

Et tips er å ta flytende enzymholdig . Og det trenger ikke bare være hvite klær heller. For selv om det kanskje ikke er like lett å se, så får vi faktisk akkurat de samme type flekkene på farget tøy også. Men hvor mye svettelukt som setter seg i og på klærne , kommer faktisk mest an på hvilket materiale plagget er laget av. Sølt på klærne og på jakt etter gode tips for å få fjernet flekken? Få gode råd ved å angi hva du har sølt eller hva du har sølt på.

Hvis du vet begge deler får du best resultat. Se også hjelpemidler nederst på denne siden. Klatreparken er en aktivitetsplass hvor du setter hele kroppen i aktivitet med alt fra å klatre i tau til å krabbe gjennom rør.

Hvordan bør jeg kle meg og hva trenger jeg å ta med? Det er derfor veldig lurt å ta på fritidsklær du uten problemer kan bevege deg i. Husk på at du ofte er i kontakt med trær og lett kan få kvae på dem.