Jenter sesong 5

Jeg og Axel er blitt kjærester. Og vi kysset hverandre med en gang. Jeg er visst skikkelig forelsket. Sånn har jeg ikke hatt det før. Men Axel fortalte meg noe jeg ikke skjønner noen ting av.

André skal visst ha spurt Veronica, og hun sa nei! Jenter – maraton sesong 5. Norsk nettdramaserie om jenter. Følg serien videre på nrksuper. Denne vil alltid være på nett. NRK Supers drama på nett.

Opplever du problemer eller er du fornøyd? Vi trenger dine tilbakemeldinger.

Dette er NRKs videoavspiller. Den strømmer NRKs innhold til din skjerm, på et format som din enhet . Hos oss får du TV, spill, radio . I dag har jeg og Maya laget fluffernuttere! Maya er storesøsteren min, som jeg deler rom med.

Vi kan krangle ganske mye noen ganger men vi blir fort venner igjen. Hun er faktisk bestevenninne med Vanessa som er storesøsteren til Veronica, som er min . Sesong 9: Bloopers 12:13. Veronica er redd for å gjøre det dårlig på skolen og stresser mye med skolearbeidet. Tidligere har Isabell Goren i HBONordic uttalt til Sideat selv ikke hun vet hva som vil skje med jentene i sesong : – Vi har faktisk ikke fått noe særlig mer informasjon om hva vi har i vente denne sesongen, men de som har fulgt Lena Dunham på Instagram (sånn som meg) har kanskje fått med seg at deler . En norsk dramaserie där vi följer ett tjejgäng från sjätte klass upp till åttonde klass. Varje säsong följer en ny huvudperson med en ny historia.

Visa beskrivning för Avsnitt 1. Döljer beskrivning för Avsnitt 1 . Da har du kommet på rett plass! Disse personene er hovedpersoner i sesong ,7.

De fire første episodene av Girls sesong er gode eksempler av seriens særegne styrker og hvorfor den kanskje har mistet litt av sin popkulturelle innflytelse. Isabel har fått nye venninner, men hun holder på en hemmelighet som stadig gir henne problemer.