Hønsehus bygg selv

Med høner i hagen, får du både friske egg og hygge. Her får du oppskriften på et førsteklasses hønsehus med plass til en liten hønseflokk. Hvis du har lyst til å holde høns, er det lett å lage sitt eget hønsehus.

Du finner trinnvise instruksjoner og praktiske tips her! Den store oversikten over hva du må tenke på når du skal anskaffe eller bygge hønsehuset.

Det er mange valg, her finner du de gode rådene. Et hønsehus kan bygges på utrolig mange måter. Noen har plass i en bo garasje eller lekestue, noen har ei brakke eller et gammelt fjøs , mens enkelte sverger til å bygge alt helt nytt. Første trinn var å bygge rammer til veggene. Jeg fikk opp de to første veggene helt selv , og vi er veldig fornøyd med at jeg ikke løftet på meg verken lumbago eller prolaps.

Hønsehuset er ferdig og hønene flyttet inn i ettermiddag. Nå sitter de fint på vaglen ved vinduet med både lys og varme. Huset er plassert nedenfor vinduet på kontoret.

Nå kan jeg bare reise meg å titte rett ned i gården. Se litt på finn etter dukkestuer, de er fine og bygge om til hønsehus. Jeg har selv høner, det jeg gjorde for og hindre reven i og grave inn var og legge netting på bakken, spå satte jeg gjerde mitt på dette i etterkant. Jeg ser litt på det slik at man kan ikke gjøre for mye med sikring mot . En gennemgang af konstruktionen af vores hønsehus , og hvorfor det er gjort, som det er gjort.

Jeg har lyst til å skaffe meg høns, og tenkte å prøve å bygge et lite hønsehus til å ha i hagen. Hvilken byggematerialbutikk er generelt best ( evt biligst)? Vi har litt ulike her i området, blant annet Coop Bygg , Maxbo, Byggmakker osv. Hei, mitt første innlegg her Jeg skal til å bygge mitt første hønsehus som jeg skal ha høns i. Hei,Har sett litt på hønsehus med moren min, vi har tenkt at dette kan være et fint mor-sønn prosjekt.

Jeg vil gjerne ha Plymouth rocks, mens mor vil gjer. Mannen min har akkurat begynt å bygge hønsehus til meg, gleder meg enormt til der er ferdig. Jeg har ikke høner selv , men jeg har samlet inn informasjon fra andre hageeiere. I denne bloggposten her finner du det mest sentrale, og i. Rådet der er å ha lukke dyrene inn i hønsehus for natten, og la hønsehuset være helt lystett, og lydisolert.

Da skal det gå fint å ha høns i tettbebygd strøk. Velger du å bygge selv er det mange måter du kan gjøre det på.

Er du snekkerhendig, setter du fort opp et lite hønsehus. Det er også mulig å kjøpe ferdige småhus i forskjellige størrelser til en overkommelig pris. Men det er en del ting du må tenke over før du starter byggingen, bl.

Kunne du legge ut ett bilde som viser innsiden av hønsehuset ? Trenger inspirasjon til å bygge hus selv. Dette innlegget har hjulpet meg masse :). Hos oss kunne man faktisk se utfra snøsmelting på hønsehustaket hvordan fuglene selv genererte varme inne Her må det understrekest at vi skriver ut fra våre erfaringer her på vestlandet, i andre . De bodde i drivhuset og så måtte jo bare Malvus bygge hønsehus.

Som for eksempel hønsehusbygging. Selv om jeg ikke akkurat kan klage på arbeidsinnsatsen, heller! Jeg synes ikke heller det er noe trivelig å stå.

Byggverket er forsterket med kryssstokker som skal fjernes når bygget er stabilt.