Hellig hellig hellig er herren sebaot

Bibelhenvisning: Jes 3. Hele jorden er full av hans herlighet. Fra Liturgisk ressursbank. Hopp til: navigasjon, søk. Tilgangsbegrensninger ble slått på for denne siden.

Om du ser denne beskjeden har du ikke tilgang til denne siden.

All jorden er full av hans herlighet. Gud kaller Jesaja til profet. I det året da kong Ussia døde, så jeg Herren sitte på en høy og mektig trone, og slepet av hans kappe fylte templet. Heilig, heilig, das Lamm.

Det er ikke uvanlig at mennesker våkner opp morgenen etter en fest og vet at de på en eller annen måte har ting å skamme seg over. Din trone står for alltid. Du har tiden i din hånd.

Jeg tilber deg min Gud og gode Far.

Kneler for ditt ansikt Deg tilhører alt jeg har. For evig Du regjerer i makt og herlighet. Search for songs that are covered by CCLI’s Copyright License. Røsten som ropte, fikk boltene i dørtersklene til å riste, og huset ble fylt av røyk. Etter inngangsordene kan liturgen.

Hellig, hellig, hellig, Herren Sebaot! Led oss ved ditt ord og gjør oss. Rene, rene, rene, er vi i. Vi skal leve med Ham i all evighet. Jeg vil gi deg mitt liv og min lovsang nå.

Jesus, Jesus, Jesus, du er min. Liturg La oss bøye oss for Gud og bekjenne våre synder. Se i nåde til meg, syndige menneske, som har krenket deg med tanker, ord og gjerninger og kjenner lysten til det onde i mitt . Sal99v5: Opphøy Herren vår Gu bøy dere ned for hans fotskammel!

Sal99v9: Opphøy Herren vår Gu bøy dere mot hans hellige fjell.