Chevre salat oppskrift

Sprø skiver med bakt chevre topper denne friske salaten. Med salt spekeskinke, søt honning og knasende nøtter blir dette raskt en favoritt. Middagssalat med chèvrekrutonger, eple, nøtter og vinaigrette.

Er du på jakt etter sommerens beste salat ? Denne med rødbeter, chevre og karamelliserte valnøtter er langt oppe på lista!

Hvis jeg bare skal lage middag til meg selv, lager jeg veldig ofte salat. Kjapp, sunn og snadder fruemat. Ekstra lettvint blir det om du spanderer på deg en pose ferdigvasket salat.

Dette er en høstsalat som både smaker og ser fantastisk ut. Bakte beter gir en god sødme i salaten og smaker utrolig godt med chevre og honningglaserte peanøtter. Server gjerne godt brød til.

Når det komme til geitost har jeg inntrykk av at folk enten elsker det eller hater det.

Salat med lun chèvre og valnøtter. Chèvre betyr geit på fransk, og dermed er chèvre en fransk geitost. Den smaker litt skarpt, men jeg elsker det som . En deilig salatklassiker med flott balanse mellom den syrlige geitosten og de søte valnøttene. Jeg har savnet mykoster i svangerskapet, spesielt blåmugg og chevre , og selv om de kan spises når de varmebahendles er det liksom ikke det samme, så de siste ukene har jeg tatt igjen mye på den fronten!

I dag ble det en enkel, men likevel fantastisk god salat til lunsj og til Lars-Kristians store glede var . Del opp så mye stangselleri og pærer du selv ønsker i tynne skiver og bland med salaten. Vend inn sennepsvinaigretten. Fordel salaten på tallerkener med toasten og chèvre på toppen.

Fullfør gjerne med et par dråper balsamicoeddik. Oppskrift : Lene Maria Renngård. Trykk på stjernene for å gi din . Butikkene bugner av ferske fiken fra langt bort i fra ( Tyrkia i mitt tilfellle ). Det er bare å kaste seg over de! I første omgang har jeg laget en salat med spekeskinke, fiken og chevre.

Grønt i bunnen selvsagt og så noen fine skiver spekeskinke og noen store smuler med deilig myk og mild chevre.

Du kan lage denne salaten som tilbehør til annen mat (passer veldig godt til sprøstekt laks), eller gjøre som jeg gjorde, nyte den alene i all enkelhet. Enkel og sommerlig salat. I denne salaten er det . Maten i kveld ble en salat , en GOD salat. Med god så mener jeg comforting – med fete saker i. Jeg liker salat , men har sjeldent cravings for det.

Forrige uke hadde vi besøk av Fruens eldste søster, A. Hun lurte på om jeg kunne gi henne et forslag på en salat med chevre , og jeg gav henne et forslag. Skyll salaten og la den renne godt av, bruk eventuelt en salatslynge hvis du har det. Skjær opp resten av grønnsakene. Lag en dressing ved å riste sammen olje, sitron og honning.

Chevren smaker ekstra godt grillet. Sist helg ble det servert chevrè til forrett. Mannen min likte det rett og slett ikke, “brødskive med geitost” var ikke akkurat noe høydare for han (nå skal det sies at han aldri “klager” på maten, heller ikke på denne retten, men jeg setter jo pris på at han er ærlig). Det var ikke særlig populært. Selv synes jeg det var veldig godt, . Denne retten er perfekt å pakke ned i piknikkurven om planen er å spise dagens middag utendørs.

Eller bare ta med seg ut på terrassen. Også veldig godt på et koldtbord.