Brahma høner til salgs

Ta kontakt hvis du er interessert! Fra Brahmaklekkingen i fjor har jeg spart noen spettete høner så nå har jeg høner i gull svartbandet, gull blåbandet og spettet. I fjor vår skaffet jeg meg også to . Gull blåbandet unghane og høne.

GOD JUL og GODT NYTT ÅR til alle hønseeiere. Klekket juni, og hønene er verpeklare.

Pris 50- samlet eller 250. Unghønene er nå solgt, men jeg har fortsatt den unge hanen og en år gammel høne tilsalgs. Skrevet av Lisbeth Nilsen , 12. Kan også tenke meg å kjøpe andre renraset høner men det må være av stor rase. Mangler du smukke havehøns?

Disse smukke dværghøns er nu til salg. Jeg har også en lille 1. Brahma -blandinger i dværg, med fodbefjedring. Pris: 10- pr stk for usorterte kyllinger.

Noen som Australops og R. Ingen kriterier på rase, men vil helst unngå ruge egg da jeg har en samboer som ikke vil ha hane. Har to ruge høner og en toppende hollender. De er alle dverger og ca. Faverolle høne , laksefarget. Tre dverg Silke kyllinger for salg , født 24.

Racen er meget rolig, og kræver ikke høj indhegning. Har farver : gul sort Columbia samt lidt gøgespættet. Har også enkelte gul sort Columbia høner lige begyndt æglægning til salg. En side for interreserte fugle eiere, som ønsker eventuelt å selge egg fuler. Selger også rugegg av høns , ender og gjess når jeg har.

De skal være så unge som muligt, så de kan gøres tamme. Men de må meget gerne kunne kønsbestemmes. Gerne i Vendsyssel eller Vesthimmerland.

Det sidste billede er af forældre – BalleBlev lagt ind på siden. Klokken 21:1 tirsdag d. Skal slutte med hønsehold så da er det fjørfe som skal vekk. Her kan dere avertere høns , kyllinger, svømmefugl, egg, m. Vi har nå høner kyllinger fra Finn.

Har du brahma kyllinger til . Jeg tenker meg brahma stor kochin eller maran welsumer faverollesVi vil gjerne ha det til.